nurettin sen 

kapat
  1. turkiye jokey kulubu'ne bağlı olan, ünlü bir jokey.
    (maskelibalo, 16.09.2007 18:25)
  2. özellikle uzun mesafelerde bu jokeyin temposuna, stiline hayran olmamak elde degil. cok inatci, hirsli ve basarili bir jokey. sevimli bir yüzü de var bu jokey kardesimizin.
    (goksan, 08.05.2008 19:24)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» celesat i ati » dogu akdeniz universitesi » ali sami yen e getirilen aslan » dogru yanlis » super mario » galatasaray in en buyuk oldugunu dusunuyordum » islam deyince killanan insan guruhu » tarifsiz keyifler » mentollu sigara » aykut ercetin » yazar » giresunspor » sincanli » ayca isildar » cavusbas » the body shop » seovi marsi » serbest otesi cagrisim » sozlukteki mallar » meleklerin cinsiyetini tartismak » kayserispor » hayata dair ic burkan detaylar » oh boy » uludag sozluk facebook grubu » centro cikolatali gofret » altay » bir dugun eglencesi olarak g3 piyade tufegi » sampanya patlatma cezasi » d terine t demek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa