nurettin demirtas in jandarma olmasi 

kapat
  1. 29 mayıs 2008 sabah saat 07:30 itibariyle gerçekleşmiş durumdur. safranbolu 125. jandarma er eğitim alay komutanlığında 88/2 tertip olarak şafak saymaya başlamıştır. devre kaybı olduğu için 45 gün fazla yapacaktır. bahsi geçen komutanlığın özel harekat ve güneydoğuda görev yapan jandarma komando personeli yetiştirmesi bakımından elit bir askeri birim olduğu düşünülürse demirtaş'ın pkk terör örgütüne yönelik gerek yurt içi gerek sınırötesi operasyonlara katılıp katılmayacağı merak konusudur.
    #3339038 (sirin baba, 30.04.2008 14:21)

© 2008 - uludağ sözlük

nurettin demirtas in jandarma olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nurettin demirtas in jandarma olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nurettin demirtas in jandarma olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» edit yapmaktan utanan yazar psikolojisi » abdurrahman dilipak » bulent ortacgil in light albumu » kadrolu protestocu » paul gilbert » zengin insanlarin duyarsiz olusu » 0 533 748 32 54 » yaprak dokumu » ilk cinsel deneyimini esekle yasamis esek » uzun asklarin kisa vedasi » burasi kasiyo msn versene » avrupa nin kuslari » michael moore » emo » rafael benitez » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iyi insanlarin suratlarindan anlasilmasi » hertha berlin » marc reklamindaki cocugun sesinin hep ayni kalmasi » steven gerrard » kozlenmis biber » gordugum ruya » biz ettik sen etme lucescu » fazil say » starbucks » kara donlu kefere » yuruyus » corcorado » estel » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » serbest meslek