nurcularin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. nurcularin oss basarisi
  2. nurcularin rutbesi
  3. nurcularin sms leri
  4. nurcularin donum noktasi
  5. nurcularin ordu dusmanligi
  6. nurcularin kullandiklari nickler
  7. nurcularin cia uzantisi olmasi
  8. nurcularin ulusalci terminolojisi
  9. nurcularin uludag sozluk u basmasi
  10. nurcularin tecavuzune ugrayan yazar

© 2008 - uludağ sözlük

nurcularin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nurcularin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nurcularin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» children of women » sen » aksam oldu huzunlendim ben yine » din hocasi ogrenci diyaloglari » izmirli kizlar » selpak marka kagit mendil » sinemde bir tutusmus yanmis ocag olaydi » sofistike » kisa boylu kizlar » 550 ytl lik turban » love is love » gokdeniz karadeniz » molly sims » yaran msn iletileri » alpine dachsbracke » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ryan o reily » sifreyi kullanici adi yerine yazmak » alerjik rinit » 27 kasim 2008 galatasaray fc metalist kharkiv maci » osur dediysek sic demedik » kurtlerin sorun oldugunu zannetmek » transatlantik egilimler » diogo luis santo » sevval orucu » 2008 2009 uefa kupasi e grubu » akp liysen akp li gibi konus » uc yasindaki erkek cocuga kupe taktirmak » garip yemek zevkleri » zlatan ibrahimovic in bologna ya attigi gol » pkk