nurcularin onermeleri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bekar onermeleri
  2. alternatif swh onermeleri
  3. onermeleri onerme
  4. maddi durum ve siyasal gorus iliskisi onermeleri
  5. nurcularin oss basarisi
  6. nurcularin sms leri
  7. nurcularin rutbesi
  8. nurcularin ordu dusmanligi
  9. nurcularin kullandiklari nickler
  10. nurcularin cia uzantisi olmasi

© 2008 - uludağ sözlük

nurcularin onermeleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nurcularin onermeleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nurcularin onermeleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» coumineol » cehennem korkusu » tenacious d » kaybetmek » shashkin » turk silahli kuvvetleri » tutunamayanlardan » ilker yasin » milupa » usenmeden 10 sn bekleyip defalarca eksileyen yazar » yaran olaylar » nurel » paraphilia » dokunup kacan kucuk cocuk » the dead boys » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » afazi » insanin egosunun kicinda oldugu gercegi » cagrisimlarin gevsemesi » ergenekonu savunuyorum mutluyum » yaran kisisel iletiler » ayran ile sigara icmek » cek git bebegim » ugur demirpehlivan » yaran diyaloglar » birgun » hamisine nanay piy piy kaymak » mustafa kemal ataturk » bas agrisi » fifa 09 » giuseppe verdi