nur serter 

/ 3
kapat
  1. ayar yemekten sınır tanımayan, bıkmayan, yılmayan, usanmayan, arlanmayan profdur kendisi. bana gore kemal alemdaroğlu'ndan ziyade tuncay ozkan'ın kadın versiyonudur. kemal alemdaroğlu kulakken o boynuzdu ve geldi geçti. acaba diyorum yakında medya patronluğuna soyunaraktan tuncay özkan'ı da tozuna katar mı?
    haa bu arada yediği ayar örneklerinden bir kaç tanesi için;

http://www.youtube.com/wa...vNRyo&feature=related +

http://www.youtube.com/watch?v=M9uO8YAF_lg +
    #3298600 (bengbeng, 21.04.2008 05:25)
  2. anitkabir merdivenlerinden inerken dusen milletvekili. gecmis olsun diyoruz. * *
    (bkz: #3307156)
    #3309317 (limon cicegi kolonyasi, 23.04.2008 19:05)
  3. ataturkcu dusunce dernegi Başkan Yardımcısı dır kendileri.
    #3418384 (yatay zeka, 19.05.2008 17:07)
  4. ismiyle müsemma kişiler kervanın sonlarında bile bulunamayan canlı.
    #3616639 (sekerpinar, 04.07.2008 00:20)
  5. atatürk'ü sevmenin normal bir şey olduğunu kavrayamayıp o'nu putlaştıracak kadar olayı abarttığını düşündüğüm canlı. bu basit ve sevimsiz hareketleri ile insanları mustafa kemal atatürk'ü sevenler ve sevmeyenler diye gruplandırmaya bile itmiştir kendisi. aldığı nefese şükredeceğine nereden bir açık yakalasam da miting düzenleyip prim yapsam diye düşünmektedir kanımca.
    #3616682 (cemilflower, 04.07.2008 00:26)
  6. istanbul universitesi'ndeki ikna odalarının mucitlerinden. basörtülü bayan öğrencileri, başlarını açmaları ve özgürleşmeleri! konusunda ikna etmeye çalışarak sevdiğini iddia ettiği fakat gerçekte kemiklerini sızlattığı atatürk'e layık olmaya çalışan insan evladı.
    #3616728 (tu kaka bana, 04.07.2008 00:34)
  7. söylediği her cümlenin içinde mutlaka mustafa kemal geçer. zannedersiniz ki dünyada başka hiç bir varlık yok tek mustafa kemal var. hatta bıraksanız bu canlıya göre milat, mustafa kemal'in doğumudur. mustafa'dan once ve mustafa'dan sonra diye ayrılır.*

(bkz: allah başka dert vermesin)
    #3616772 (sabribey, 04.07.2008 00:43 ~ 00:44)
  8. mustafa kemal atatürk'ün ruhunu çağırdığı iddia edilen vekil. iddia eden zaman gazetesi. şaşırdınız mı? tabii ki, hayır.
    http://www.zaman.com.tr/h...ataturkun-ruhunu-cagirmis

evet manşette şöyleymis:
    Sonunda bu da oldu; Nur Serter Atatürk'ün ruhunu çağırmis.

böylelikle, mis'ler ile, mus'lar ile nasıl gazetecilik yapıldığını bize göstermiş oluyor zaman. hatta, magazin dergilerineki "şu manken, şu türkücü ile büyük aşk yaşıyormuş, şu türkücü şundan ayrılmış" gibi manşetler attığını düşünürsek, kaldı ki: haberin kendi zaten, mis, mus'tan oluşuyor. aslında bazı ideolojik reflexlerimizi iptal ederek bu haberi okuduğumuzda çok komik birkaç ironi'nin ortaya çıktığını görebilir, eğlenebilirsiniz. işte budur zaman.

bunun üzerine bu da benim iddiammis:
    x isimli kişi, y isimli kişi ile yaptığı msn görüşmesinin kayıtları arasında geçen konuşma aynen şöyleymis.

y-merhaba abi, ben y
    x-ben zaman gazetesi bilmemnesi x
    y-abi duydun mu?
    x-neyi duydum mu?
    y-nur serter xx isimli kişiyle buluşmus, ve yarım saat kapılar kapılar arkasında konuşmus.
    x-darbeci bunlar abi darbeci.... ben gidiyorum!
    y-dur abi nereye ?!?!?!
    x-acil bi işim var da!

ertesi gün, zaman'ın manşeti!
    nur serter x adlı kişi ile darbe planları yapıyormus
    #3792033 (aristo, 09.08.2008 09:15)
  9. (bkz: gachayim)
    #3821607 (addicted to titfuck, 15.08.2008 12:09)
/ 3
© 2008 - uludağ sözlük

nur serter başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nur serter ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nur serter nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bu devirde hala deniz gezmis in adini agzina almak » sefalette esitlik » moderasyonun hassas noktalari » ceren isimli kizlarin esmer olmasi » dolar tanrisina tapinan islamci » 1506 » redciyiz biz » ibrahim tatlises » sarz mi sarj mi sorunsali » bir cocugun babasini ancak annesi bilir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games