nur banu molla 

1. Günaydın Gazetesinde adım attığı gazetecilik mesleğine, radyolar ve televizyonlarla devam etti. HBB Televizyonu, Show Radyo, Radyo Klas, NTV Radyo da editörlük, muhabirlik, spikerlik görevlerini üstlendi. 2008 yılında Bengü Türk televizyonunda anahaber spikerliği ve editörlük yapmıştır. Ara verdiği habercilik kariyerine Best Fm ile devam ediyor.
    #5828454 (dumursaldongu, 17.08.2009 02:09)
  2. murat erdin'in yardımcılığını yaptığı best fm'de, murat erdin'in metehan demir ile yaşadığı istenmeyen durum sonucunda murat erdin kovulunca, nur banu molla'nın da işine son verilmiş veyahut arada yaşanan süreçte amirini yalnız bırakmayarak istifa etmiş kişilik.
    lakin füsun alkan, ceyhun yılmaz, arzu çağlan ve cem aslan'a durumu bizzat tarafımdan sorulduğunda durum sürekli geçiştirilip konu başka yönlere çekilince onun da murat erdin gibi kovulduğunu düşünmekteyim.

ha şunu söyleyebilirim, hafta sonlarında program yapmaya başlamıştı hayatın ta kendisi isminde. orada tamamen kendisi doğal haliyle program yaptığından gayet hoş bir izlenim bırakmıştı benim gibi dinleyicilerde.

(hakaret olarak algılanmasın)ardından yegane söylenebilecek söz şahsımca;
    (bkz: taşaklı hatun)
    #6215664 (sultanfirardasenneredesin, 07.10.2009 00:52)
  3. Taraf gazetesini gazeteymiş gibi size önermesi yok mudur?
    (bkz: gül gül öldüm)
    #7459990 (supergirl, 06.03.2010 18:53)

Copyright © 2012 - uludağ sözlük

nur banu molla başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nur banu molla ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi doğru olmamakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nur banu molla nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about nur banu molla. copyrights of the articles are belong to their authors.