nuni 

kapat
  1. efendim 5. nesil yeni çaylaktır kendisi. ama şimdi ordan birisi soruyor "neden çaylak birisine başlık açıyorsunuz?". efendim bu kişi uludağsözlük için hayırlı bir yazar olacaktır. ayrıca da sevgi kelebeğidir kendisi.* kendisine burdan hos geldin diyoruz ve yedi dakikalık bir ara veriyoruz.
    #2983557 (konforlu tabut, 10.02.2008 19:20)
  2. (#3019008) yeni bir yazar. laptopına hayırlı olsun diyoruz. hp pavilion dv6000 ise eğer laptopın, şarjı hemen bitiyor. bu yönden biraz sıkıntı çekersin diyoruz.
    #3019013 (bir gram uyku, 17.02.2008 17:52)

© 2008 - uludağ sözlük

nuni başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nuni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nuni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» amd opteron 8218 he » serbest radikal » kobe bryant » turkcenin degerinin bilinmemesi » ulu chat » nuh nebi den kalma » henri charriere » fosforlu prezervatif » kill for you » cruel intentions a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci