nukleerella 

/ 7
kapat
  1. yolladığım mesaja 63 gün sonra "ya abi ben unutmuşum" diye cevap veren yazardır.* haa çok severim delikanlı insandır o ayrı.
    #3617857 (galapagoslu iguana, 04.07.2008 10:58)
  2. sözlükteki birçok erkek ve kızdan daha kaliteli entry giren 2 hanım kızımızdan birisi.

bana sözlükte takip edilecek, takip ettiğin kaç yazar var derseniz 8-9 isim sayarım. ve bu isimler arasında cinsiyeti erkek olmayan 2 yazar var. biri nukleerella diğeri de altin vurus adlı yazarlardır. çoğu kızın bilindik kısa, şımarık, sevgi pıtırcığı tipteki entrylerinden çok çok uzakta, uzun uzun, detaylı tespit entryleri giren, adamı çocukluğuna götüren süper bir yazardır bu hanım kızımız. okuyun, tavsiye edin, okutun. sözlükte çok az var böylesi.

recai kutan gibi başladığım entryi nasıl sonlandıracağımı bilemedim mına koyim.
    #3662199 (domaine hasret yumusak g, 14.07.2008 10:43)
  3. kısa, şımarık ve sevgi pıtırcığı tadında en az 5000 entari girmiş olan zonguldak tikisi. ayrıca gudullu mustafa nın fan ıdır.
    #3662209 (imhotep, 14.07.2008 10:46)
  4. kısa kısa ve tamamen başka kişilerle alakalı sözlük mesajlaşmalarından başka bi muhabbetim yok ama sözlükteki okuyucu kitlesinin neferlerindenim ben bunun. sağlam yazıyor, mizahi gücü yüksek, detaylara ve entrysine sonuna kadar hakim.. ee bi okuyucu daha ne ister ki?

yazar nasıl olmalıdır? kimlere kaliteli nitelemesi yapılmalıdır? sorularının cevabıdır kendileri.. gerek yaptıklarıyla, gerekse de duruşuyla..

sırf hatun olduğu için nickaltında 300- 350 tane entrysi olanlara bakıyorum bir, bir de nukleerelllaya.. 134 tane olacak bununla birlikte..

halbuse gidip; iyi sevisen kiz başlığına aa bu benim lan dese, erkek arkadaşından yeni ayrıldığını filan beyan etse bi yerlerde, dutluk olur buralar.. ama iyiler hep oyunu kuralına göre oyna(ya)mayanlardan çıkıyor nedense..

böyle devam etmesi dileğiyle..
    #3662498 (jadeh, 14.07.2008 12:13 ~ 12:23)
  5. güzel entryleri ile dikkat çeken , samimi yazar.
    #3748619 (rosava, 31.07.2008 12:02)
  6. samimi entryleri ile dikkat çeken, güzel yazar.
    #3748629 (imhotep, 31.07.2008 12:05)
  7. dikkat entryleri ile samimi çeken, fıstık yazar. **
    #3748655 (buyuyunce moderator olucam, 31.07.2008 12:12)
  8. samimi yazarlarla halay çeken dikkatli yazar.

illa bişey mi çekecez lan? o halde küçüklüğünde her matematik sınavında "0" çeken yazar. ahaahha bu daha gerçekçi oldu.

anam öldüm mü lan yoksa?
    #3748682 (nukleerella, 31.07.2008 12:16)
  9. samimiyet ve güzellik konusunda alayımızı aşmış olduğunu düşündüğüm yazar.
    #3748683 (sallamacay, 31.07.2008 12:16)
  10. nickini sol frame de görünce;

(bkz: anam yoksa)

(bkz: nükleerella nın moderatör olması)
    #3748690 (imhotep, 31.07.2008 12:17)
  11. güzel ve samimi dikkatleriyle aduket çeken entry yazar.
    #3748698 (damat hobbit pasa, 31.07.2008 12:18)
  12. uzun süredir görmememin ardindan ''lan bu öldü kesin bir yerde '' diye hic üzülmediğim fakat bugun entry girerken yakaladiğim gördüğüme hergün gördüğüm babami görmüş gibi sevindiğim taş gibi sari$in hatun yazar. evde kalirsan ben alicam seni yavru ku$.
    #3754041 (zehir, 01.08.2008 12:07)
  13. kendisi beni meyva tabaklığıyla itham etmiştir.. kınıyorum.. ayrıca bir de doğru da bilmiyor cahil.. meyve tabağıdır o.. hahayt..
    #3788201 (rapper ninja, 08.08.2008 14:27)
  14. iikiiiiiiiiii doğdun kankaaaaaaa *; dostluğumuzun 25. yıldönümünü kutlar gözlerinden öperim. *

not:32 gün sonra ben doğcam bir ömür başına bela olcam nihahahaha
    #3803154 (cernonil, 11.08.2008 16:15 ~ 16:17)
  15. doğum günü kutlu olsun dediğimiz ozgur sozluk ten değerli moderatörümüz, uludağ dan yazar arkadaşımız, gerçek hayatta kadim dostumuz olan kişi.
    #3803210 (imhotep, 11.08.2008 16:24)
  16. doğum günü olduğunu an itibariyle öğrenmiş olduğum, yere göre, frame, ben'e sığdıramadığım ablacık.

(bkz: nice yıllara)
    #3803250 (objebi, 11.08.2008 16:33)
  17. hep karnımı acıktıran canımı nutella çektiren yazardır.
    #3803257 (bilmemsufeleginbendenesivar, 11.08.2008 16:35)
  18. iyi bir benzetme olduğunu sanmıyorum ama hani filmlerde vardırya böyle birkaç kadın, bazen mutsuz olabilen ne biliyim annesiyle mutlak atışmaları eksik olmayan ama ne olursa olsun kendince komiktirler ve hep yalnız sanırlar kendilerini. dünyada neden bunlar benim başıma geliyor diye düşünürler falan.. sözlük aracılığıyla tanıdığım ve kabul ettim ki dünyadaki her şey başına gelen tek iyi insan ben değilmişim.
    burda en iyi, özellikle entrylerini okuduğum üç bağğğğyan yazardan birisidir benim için. diğerleri için siyahdalya ve ceketli ali dayi
    #3833460 (tatlı su levregi, 18.08.2008 08:23 ~ 13:58)
  19. nedendir bilinmez kimi yazılarını okurken kendimi kız gibi hissederim. günün birinde kendimi kız olduğuma inandırırsam bunun yegane sebebi şu sözlüktür kesinlikle. bi yandan nukleerella entryleri, bir yandan ''ışıl, ışıl hehe'' diye ışıldayan sevgi pıtırcıkları... kral yazıyor* vesselam...
    #3934605 (isildur, 08.09.2008 15:15)
  20. yetişemedim işte. yetişseydim o daha ceketini almaya yeltenirken ben tutar saçlarından sürüklerdim onu gidemesin diye. ne yahu bu? okuyana haksızlık.

üzüldüm demeyeceğim bu kez. sinirden bi buraya yazıyorum, arada yazmayı bırakıp oturduğum yerden kalkıyorum, bir iki zıplıyorum sonra sakinleşip tekrar yazmaya koyuluyorum. bu nedir kardeşim? mola yok bu oyunda, kızıp gidemezsiniz yahu hemen.

tamam tamam ellerimi yaladım dikilen saçlarımı yapıştırdım, arada tırnak da yerim dilimdekileri tükürdüm tamam tamam sakinim. lakin niye ciddiye alınır enrtyleri okumadan infaz edenler? yahu adamlar üşeniyor işte. bir satır yazarken dahi düşünen adamlar nasıl anlasın senin o güzelim entrylerini be nukocum? haberin var mı en kısa yazısı 5 paragraf olan benim kaç entrym okunmadı ya da okunmadan oylandı? bilior ve inanıorum okusalar seveceklerdi. boşver inanması bile güzel be nukocum, can sıkmaya değer mi?

mola yok yola devam bizi sorarsan. okuyup anlamayacaklara anlatacağımız bir tek kelime dahi olamaz. herkes kendi tecrübelerini döker ortaya. beğenen takip eder, beğenmeyen okumaz, isteyen eksiyi basar, bayılan iste budur ustat der geçer...

biz uzun entryler içinde bir satıra takılıp birbirimizi bulduk burda. daha çok kişiyle inanıyorum yollarımız kesişecek. belki yıllarca aynı sözlükte yazacağız kimileriyle ama işte bir gün denk geleceğiz yazılarımızla. karma dediğin nedir ki bir avuç puan şimdi. ha önemli midir, bazılarına göre önemlidir belki.

çekip gitme zamanı diye bir şey yok yahu. kabul edemiyor benim dar kafam bunu. almıyor bu kafa. basmıyor basmıyor. dur bir iki zıplayacam şimdi yerimde sinirimden...

tamam tamam sakinleştim. dönüşün çabuk olsun. mola yok bizde yola devam kardeşim.

seviyorum seni. seviyor ve bekliyorum. bekliyor ve sabırsızlanıyorum. sabırsızlandıkça gene sinirleniyorum.

hay ben böyle işin...
    #3949274 (siyahdalya, 11.09.2008 17:49 ~ 12.09.2008 01:15)
  21. hayda..
    ne yazayım ki şimdi ben buraya.. biraz öne çıkan bir yazarı kıskançlıktan eksiye boğan bir grup hıyarağası yüzünden, bizi o hıyarağaları ile başbaşa bırakmaya bir adım daha yaklaştıran güzelim bir yazardır.. yazardı demiyorum, neyse ki açık kapı bırakmış..
    biliyorum kıl bir şey her yazdığın entrynin direkt 'anlaşılmamış entryleri'nde yer alarak başlaması sözlük hayatına ama..
    bacım karmanla yedi düvelini geçindirirsin sen alayımızı satın alırsın.. sen yapma bari..
    ulan hıyarlar eksilemeyin siz de, her ne kadar saçma olsa da ciddiye alınıyorsunuz.. daha iyisini demiyorum (tabi ki), -her cümlesi imla hatalı klişeler bütünü olan (ki genel de tek cümle oluyor yazdıklarınız) bombok bir yazı olmayanını- yazın da biz de okuyalım..
    zor gibi gözüküyor ama..
    #3949329 (rapper ninja, 11.09.2008 17:59)
  22. tamam biliyorum gitmeyi kafaya koymuştu ama erteliyordu nükom. kamuoyuna açık bir yazar değildi bu, gerçekten, herkesin okumasına gerek de yoktu hani. zaten yeterince okuyanı her yazdığına ahahahah manyaksın diyeni vardı. ama o kadar boktanlaştı ki ortam, en güzel yazanları bile çok geç farkeder olduk burda.

en son ceketli gidince zaten eksilen voltranın şimdi sadece 2 kolu kaldı.
    tuhaf oldum lan, öyle böyle değil, tutunacak tek dalım siyahdalyaya sadece ohaa yazabildim. bunu anlar eminim nüko çünkü ceketli bıraktığında aynı msjı ona atmıştım.

kim var ki bu kadar uzun eğlenceli, hikaye tadında ahahahah ben de öyleydim lan diyebileceğim..
    ortalık durulduktan sonra yine yazıcak, o zamana kadar başlıklarım yarım kalıcak.

çok şey beklemedik ki biz sadece her gün ne yazmış diye baktığımızda bulabilecek bir tane başlık..

ayrıca koy anasını satıyım, anlarlarsa..
    #3951568 (tatlı su levregi, 12.09.2008 02:22)
  23. bir anlık kızgınlıkla sözlüğe ara veren yazar. bırakabileceği ihtimalini düşünmüyorum.

nuko beni duymuyorsun biliyorum ama okuyabiliyorsun. çaylaklar, yazarlar hepimiz perişan olduk. geri dön...

kırma bizi nuko, kırma bizi şık şık (alkış efekti)...
    #3973566 (salca, 17.09.2008 13:55)
  24. gitse de gitmese de hakkıdır hakk'a tapan milletimin istiklal! bu ne lan şimdi. neyse kızım sen abini dinle dön bakalım tıpış tıpış. şurada 3 adet yeni yetme kıçı kırık keyfini kaçırmasın, hayat devam ediyor!*
    #3973816 (galapagoslu iguana, 17.09.2008 14:49)
  25. (bkz: geldin mi?)
    #3973820 (fatal, 17.09.2008 14:50)
/ 7
© 2008 - uludağ sözlük

nukleerella başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nukleerella ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nukleerella nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» baba vanga » ali sen baskan fenerbahce sampiyon » beco » sabah erken dersi olan yazarin pc basinda oturmasi » 26 ekim 2008 eskisehirspor galatasaray maci » animal farm » bunlardan bi bok olmaz » nevzat yakisirbey » gravity always wins » yumiyum » uvjb » kaan » aptal » karayip denizi » afferin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » batiskaf » hayat serdar ortac i neden yoruyosun » cocuklarla girilen diyaloglar » ask aglatir » pkk turkiye ile iliskimizi bozmak istiyor » i kissed a girl » saksafon cekmek » sayin ocalan aldigi kellelerin hesabini veriyor » opet e opeth t shirt u ile girmek » dincilerin ahirette gununuzu gorursunuz savunmasi » real muthafuckin g z » turkiyede doktor olmak » nero 9 » terorun yegane caresi islamin hakikatleridir » iskence