nukhet duru 4 

kapat
  1. nukhet duru'nun adından da anlaşılabileceği üzerine dördüncü stüdyo albümü.
    özellikle benimsin diyemedigim, iyi oldu gelmedigin ve nerde o eski sarkilar gerçekten çok güzeldir.

nükhet duru 4 (1979)

1. benimsin diyemedigim
    2. nerde o eski sarkilar
    3. ben bir kadinim
    4. suphe ediyorum
    5. cakir
    6. deprem
    7. buyume cocuk
    8. iyi oldu gelmedigin
    9. isyan ettim hayata
    10. sanki degismis gibi
    #955882 (leggare, 05.12.2006 22:53 ~ 23.12.2006 20:19)

© 2008 - uludağ sözlük

nukhet duru 4 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nukhet duru 4 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nukhet duru 4 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sigara icmedigi halde cakmak tasiyan tipler » resmi nikah » ertugrul saglam in besiktas tan istifa aciklamasi » antwerp » yaran facebook uyarilari » sumeru » galatasarayli arkadasa sahip olmak » yabanci dilde egitim » kara kara badem gozler » iran in amerikan savas ucagini indirmesi » turk milleti » sms le evlenme teklif eden erkek » arapca olan her metni kuran sanmak » oteki » iclal aydin in tuna kiremitci icin yazdigi yazi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » juande ramos » iade i ziyaret » happy go lucky » cengiz candar » balik etli kizlar » ilk cinsel deneyimini fille yasayan fare » ilk 6 haftada 4 yenilgi alan takim » memleketcilik » eurobasket 2009 » ver gazi » yazik » gobekli » molla muhammed ve kul muhammed » blogger » pozitif milliyetcilik