nukem 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. duke nukem
  2. duke nukem 3d
  3. duke nukem forever
  4. duke nukem theme
  5. duke nukem manhattan project

© 2008 - uludağ sözlük

nukem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nukem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nukem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» soluk borusundan iceri kacan apranax fort » womanizer » zengin olup devlet universitesine giden ogrenci » favori uludag sozluk yazarlariniz » eski tatar sevgili » haykocepkin biz » tembellik » sermayenin ulusal kokeninin oldugu gercegi » entry ve nick uyumu » beksav » ece temelkuran in nazli ilicak a verdigi ayar » ayak sagligi » lamba » recep tayyip erdogan in akrabasi olmak » balos kalesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dalgali uzun sac » kompulsiyon » nazim hikmet ran » formati dagitan gammazlar » pan » otomutilasyon » hipermnezi » osman kibar » yagmur » sorunsal » icki icerken icilmemesi gereken son yudum » ali yildirim » nikah masasinda gelinin ayagina basan ayi damat » page down » verbal