nuh tufan 

kapat
  1. dublorun dilemmasi'nın baş karakteri, sürmeli albino.
    (nuh tufan, 20.10.2006 06:16)
  2. en sevilen kitaplardan birinin dublorun dilemmasi´nin bas kahramani nuh tufan.
    yeni ücüncü nesil yazarimiz.*
    (süpürgesiz cadi, 21.10.2006 02:20)
  3. nick seçimi ve yazdığı onsekiz entry ile şimdiden tuttuğum yazar.takipteyim.*
    (populizmin köküne kibrit suyu, 22.10.2006 14:53)
  4. 'iyi' yazıyor kendileri. devam...
    (cryptic, 26.10.2006 02:59)
  5. * görünüşe bakılırsa bilgili ve bir o kadar da iyi yazan yazar. yeni gelmiş, hoşgelmiş.
    (grand ekinoks, 26.10.2006 03:57)
  6. ibrahim kurban 'ın kankası. "horlarsam burnumu sıkar mısın?" diyebilecek kadar serseri. müslüman. hırçın. aşık. naif.
    (ibrahim kurban, 28.11.2006 18:42 ~ 29.11.2006 17:55)
  7. "Sen beni öpersen belki de bulvarlar iltihablanır
    Çağdaş coğrafyalarda üretir cesetlerini siyaset bilimi
    O vakit bir sufiyi darplarla gebertebilirsin
    Hayat bir yanıyla güzeldir canım, sen de güzelsin

-Yoksa seni rahatsız mı ettim?"
    (ibrahim kurban, 05.12.2006 21:06)
  8. entryleri ve nickiyle sevilen şahıs.
    zannımca benim gibi sıkı bir murat menteş okuru.
    bu da benden:
    'silahlı mücadele benim seçimim değildi;
    cellatları yelpazeyle püskürtemezsiniz.'
    (salim muhammed nuri ya da ilich ramirez sanchez ya da çakal carlos * * ya da mahkum 872686/x)
    (çakalcarlos, 25.12.2006 01:16)
  9. pertevniyal lisesinde bahar şenliğinde tanıştığım yazar murat menteş'in, çok severek okuduğum kitabı 'dublörün dilemması'ndaki esas oğlan.
    (metalhead, 25.12.2006 01:24 ~ 01:25)
  10. "biz yetimler intikam iştiyakıyla doluyuzdur."

nuh tufan - dublorun dilemmasi
    (nuh tufan, 25.12.2006 01:30)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» emre asik » aile bireylerinden gelen komik sms ler » cenaze arabasi kullanirken kizlara laf atmak » issizlik krizi » boris leonidovic pasternak » the art of spiritual purification » sick of it all » edgar allan poe tum hikayeleri » oktay azankopekbelasinibulur » zihniyet » ask eskitir beni » cemal safi » eternal wait » calisan cd » utulemek » babalarin western film izleme sevdasi » elizabeth i » sins of omission » gelen teklifleri degerlendirecegim diyen futbolcu » my ass is on fire » rus edebiyati » 1908 » adnan menderes » star ana haber » at the end of the rainbow » starship » karagumruk yanmasin » cem koksal » golgelerin gucu adina a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa