nuclear launch detected 

kapat
  1. starcraft'da terran ırkındaki ghost ile verilebilecek en büyük damage'ı oyundaki herkese bildiren anons. Aynı sorunun, aynı anda, atan oyuncu hariç bütün oyuncularda belirdiği tek durumdur.
    #1522857 (massattack, 13.04.2007 17:11 ~ 17:12)
  2. (bkz: nuke here)
    #2658087 (revolter00, 03.12.2007 17:23)

© 2008 - uludağ sözlük

nuclear launch detected başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nuclear launch detected ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nuclear launch detected nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kecilerin prezervatif kullanmasi » dudak yolmak » kiz cocugu » carriye roxalina » su cicegi » kucuk suya ne denir » sony vaio » gokhan unal » marc reklamindaki cocugun sesinin hep ayni kalmasi » hos sohbet » basliklari alt alta okumak » terbiyesiz yazar » burt young » iste geldim burdayim ben bu iste ustayim » 1gbit internet 60 ytl » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kelimelerin kifayetsiz kaldigi anlar » 3 aralik 2008 hertha berlin galatasaray maci » var misin yok musun george bush » ufo muzesi » golden margarita » reel politik » kara kara badem gozler » bush un musluman olabilme ihtimali » lan istanbul sen mi buyuksun ben mi » fernando jose da silva freitas meira » zenci turkler » schizo » akuple » akilli guzel uzun boylu ve sarisin » 23 ekim 2008 galatasaray olympiakos maci