nu tablo 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tablo
  2. sag tablo ic
  3. proforma tablo
  4. ozet tablo
  5. periyodik tablo
  6. pivot tablo
  7. tablo guzel
  8. ilik naklinde aci tablo
  9. tablo gibi kadin
  10. uzun zamandir ozlenen bir tablo

© 2008 - uludağ sözlük

nu tablo başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nu tablo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nu tablo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» atesin cevresinde toplanmak » dero birlikleri » unutulmayan melodiler » lig tv spikerleri » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » altinci nesil yazar » tahsin sarac » burdayim » ece erken » ethem bey parki » sozlukle ilgisiz istekler » casuslugun temel kurallari » bilek corap » tanju duru » unutulmayan dizi replikleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nwankwo kanu » firat haber ajansi » husnu bile gelse senlendiremez » yazanin yanlislikla bastigi harfi klavyeden aramak » bir boka benzemeyen minimal siir » tabutta rovasata » ilk 6 haftada 4 yenilgi alan takim » 5 kasim 2008 arsenal fenerbahce maci » jelena jankovic » army of me » lorik cana » 93 alip 100 alamadigi icin aglayan kiz » merve » gipgicir ferrari ye pisleyen seksi ve guzel kus » euroleague fantasy