nrcyln 

kapat
  1. besinci nesil bir yazar. kimse dememis ben diyim; hosgelmis. guzel entrylerle sozluge katkida bulunmasi dilegiyle.
    #2954406 (KoPuSh, 05.02.2008 15:01)
  2. muhtemel adı nuri ceylan olan yazar arkadaşımız * *
    #2957154 (zerrekadargamiolmayanadam, 05.02.2008 23:15)

© 2008 - uludağ sözlük

nrcyln başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nrcyln ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nrcyln nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ugur dundar » eski sevgili » skolastik dusunce » tromboanjitis obliterans » iyilik yapmaya gelmiyor aq denilen anlar » genelevde hersey dahil uygulamasi » olmeden okunmasi gereken kitaplar » saint antuan kilisesi » dostum eski sevgili demissin ama bu abazanlik » kurtlerden nefret etmek » diablo 3 » sehitlerin yattiklari yerde memnun olmamasi » youtube vs akp » prevalans » bursa da tam otobus biletinin 2 ytl olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bogaz agrisi » pazartesi sendromu » lanetlizeynep » bir derdim var yasanmisliklari » uludag sozluk moderasyonu » ibanez grg 170 dx » yapay cim » 21 inci yuzyilda slip mayoyla denize giren erkek » kadin » anket yaptim mutlu oldum » ogrencilerin kopya cekmesine goz yuman hoca » psikasteni » iran da kadin olmak » bismillahirrahmanirrahiym com » boslukta kalmak