nr1 tv 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. nr
  2. nr 1
  3. nr1 muzik
  4. nrcyln
  5. nrem
  6. nrem periyodu
  7. nrg
  8. nrg 500
  9. nrj
  10. nrl

© 2008 - uludağ sözlük

nr1 tv başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nr1 tv ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nr1 tv nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» es cinsel » fringe » coca cola nin spermleri oldurmesi » eski turk filmlerinde aniden sarki soyleyen aktor » vakit » bana kimse gammazlar gerizekali dedirtemez » smellofsmyrna » istikbal golflerdedir » latif can » babayla direksiyon sinavina calismak » yildirim koc » beyza nin kadinlari » akp ye oy veren herkes pisman » yeni baslayanlar icin universite hayati » kurt kizlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » taraf » hepimiz kurduz » parmakliklar ardinda » alevilik » acemisinden ankara notlari » kizlarin erkek kiligina girmesi » 6 7 eylul olaylari » better dead than red » milliyetcilik ruhunun fakirlerde daha fazla olmasi » ev arkadasinin suyunun kaynama sureci » tanrim » vangelia pandeva dimitrova » real muthafuckin g z » sapka yapamayan cuheyla » carptigi kediyi hastaneye goturen adam