notlarini 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sevgiliden ders notlarini calmak
  2. sevgiliden ders notlarini saklamak
  3. kitap notlarini sozlukte yayimlamak
  4. iletisine notlarini yazan ahraz
  5. gecilen derslerin notlarini bagislamak
  6. ders notlarini sozluge yazmak
  7. ders notlarini yakacak olarak kullanmak
  8. tatilini final notlarini beklerken gecirmek
  9. otomasyonu cokertip notlarini duzelten ogrenci
  10. ders notlarini nizamli intizamli tutan kiz

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kronik kuzu » derin esmer » bir insanin sesine asik olmak » yengec » fizigin ilgincligi » chuck » kemal unakitan » fuckin in the bushes » you will never win » sevis elim » yar olmadin » dunyaninenmutevaziadami » ruzica si bila » su uyur mod uyumaz » 2009 turkiye gp » 1 mayis 2008 » cemil meric » ta sevgilinin » gelecege dair umudum yok diyen gencler » sanatci icin alkis ne ise yazar icin oy odur » galapagoslu iguana » anne » recep tayyip erdogan la gurur duyan zihniyet » kina gecesi turkuleri » cinsellik acik bir kapi » salam » hasan cavit » chelsea yi karsilamaya giden bir grup aslanin sonu » adele a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa