notlar 

kapat
  1. bir sabri altinel şiiri;

uzun,upuzun gece
    anılar fışkırır topraktan
    guz iner bu eski dünyaya
    acı rüzgarıyla kapilarıyla
    gördüm yüzünün soluk öfkesi
    ta uzaklardaki kıs camı
    gördüm,eski yanı bu yazgimızın
    karanligin icinde olumun ve zamanin
    bırakın taşı,bırakın yagmuru
    dışarda gri bir uğultukumlarda
    kankelepcelerde ipince bilekler
    alnım carpıyor karanlığa kırmıs acı
    cırpınan göğsü orda kapanmayan bosluk
    orda agaran kan cözülen sevincgünün iyi olması icin
    eksiksiz ve yenilmeden götürmek icin
    yüreği ve elleri yarina
    bize kadar gelen rüzgarın sesi bu
    düşüncenin ağrıları icinden
    ölümü ve silahı yenerek yigitce
    kim yapabilir bunu kim
    yaşayabilir bu acıyı yeniden
    ey iyi ve yüce umut
    senin icin yuruduk yasami

hic!
    #3405126 (yosun, 16.05.2008 17:33)

© 2008 - uludağ sözlük

notlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. notlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu notlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» birbirlerine iltifat eden yazarlar » fakir oldugu halde magazin programi izleyen insan » caydanlik » elijah bailey » ilkokulda ogretmenin ayak islerini ustlenme hevesi » jorge loureiro felipe » tammy brown » simit diye bagirarak birbirini doven cocuklar » kahvaltida dondurma yemek » asi ruh a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci