not love 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. women who love men who love drugs
  2. love to love you baby
  3. when love kills love
  4. love hate love
  5. god is love
  6. like i love you
  7. i love u
  8. i can love you like that
  9. if you had my love
  10. i want love

© 2008 - uludağ sözlük

not love başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. not love ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu not love nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tekrenkturkuaz » doymadim sana » emekli travesti » gulseven yaser » birincil surec dusunme » islam channel » actigi belalti basliga paso entri girmek » teoman cemil ipekci bulent ersoy triosu » brothers of the lame » istanbul dan ankara ya yuruyerek gitmek » mehmet turgut » will you still love me in the morning » turk dizisinde liseli rolu oynamak icin gerekenler » sir isaac » dft » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » radyo limon » bir salak gibi olmek » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » when you close your eyes » ugur dundar » vinterland » dunyanin en yasli bakiresi » haci yagi » the four horsemen » 3mo amjha » dinsizlesiyorum muntazaman » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » sevgiliye son soz » yobaz yazar ara fasilitesi » fethullah gulen cemaatinden ayrilan insan