not isleri saban abi 

kapat

1. uludag uni iibf not işlerinde çalışan şaban abi dir.
    her türlü not ile ilgili problemimiz olduğunda ona koşarız. o da bize öğrenci işlerine soracaksın der.
    bir görevi de sınav sonuçlarımızı panolara asmasıdır.
    her an ters bir cevap verecekmiş gibi bir surata sahip olmasına rağmen pek öyle biri olmadığını tahmin ediyorum.
    ayrıca; kendisi koyu bir bursaspor lu olduğunu düşünüyorum, zira geçen sezon bursa maçlarında kendisine hep stadta rastlamışımdır.
    #1149650 (KeviN, 14.01.2007 02:52)
  2. feci sekilde bursaspor taraftaridir.

uu ogrenci islerindeki meymenetsiz memura nazaran daha fazla yardimci olur.

* *
    #2274447 (bilgehan, 06.09.2007 21:19 ~ 21:20)
  3. notları panolara asarken ne kadar güzel bir bant koparışı olduğunu farkedeceğiniz memurdur. onu izledikten sonra evde o şekilde bant koparma pratiğine girmeniz olasıdır.

ayrıca notların panolara asılmadığı görürseniz ve tesadüfen onu da diğer notları asarken görürseniz koştura koştura yanına gider, sınıfınızın notlarının elinde olup olmadığını sorar, ve elindeyse onu beklemeye başlarsınız. hele beklerken bir ara gözünüz onun üstünden kaçarsa onu tekrar bulmanız zaman alacaktır. çünkü kendisi bir hayalet gibidir. ne zaman nereye kaybolduğunu hissettirmez.
    #2347516 (alonejuveline, 20.09.2007 15:27)
  4. uludağ üniversitesi i.i.b.f. not işlerinin günde 24 saat spor gazetelerini takip etmekle görevli çalışanı...

kendisinin "ben zamanın başlangıcından beridir buradayım, okulu sonradan benim üstüme inşa ettiler" gibi bir imajı vardır ayrıca...
    #2381358 (beyaz etli prens, 26.09.2007 01:31)
  5. en sevdiği cümle 'ben bilmem' olan okulun erdener abisidir. o gün sağ yanı kendisini yataktan ayıran tarafsa normal cevap verebilir. 4. yılın sonunda asacağı notların 4. katta var olup olmadığını sorduğumda 'yaz okulunda ilk iki kata asıyorum boşuna yukarı çıkmayın' şeklindeki, kendisinden duyduğum en uzun ve yumuşak cümleyi kurmuş oldu.
    #3913255 (doksanüç, 04.09.2008 02:43 ~ 02:50)
  6. Aslına bakarsanız onu gördükçe Ali abi nin kıymetini anladığım memur kişisidir.
    #3913269 (ehliistirahat, 04.09.2008 02:47)
  7. dünyanın en asık suratlı adamı görünümündedir. ama bu onun gerçekten asık suratlı, dünyadan bezmiş bir insan olduğunu göstermez. ancak birşey sorduğunuzda sizi hiç umursamadan, suratınıza bakmadan, hiçbir işe yaramayan cevaplar vermesi de onu hakkında iyi yorumlar yapmanızı engeller. ben bu abinin yaptığı üç iş biliyorum: 1. transkript isteyen öğrencilerin numarasını yazıp ilgili yere göndermek, 2. ertesi gün gelen transkripti ilgili öğrenciye vermek, 3. notları panoya asmak. (yanlışım varsa düzeltin)
    peki o zaman şaban abi sen neden dünyanın en zor işini yapıyorum triplerinde gezinip, bir sorumuza verdiğin cevapla bize dünyayı dar ediyorsun? senin çoluğuna çocuğuna aynısı yapılsa iyi mi olur ha?
    #3913387 (sunshine, 04.09.2008 03:26)
  8. bi gariptir şaban abi. bütün sınav sonuçlarının asılıp asılmadığını bildiği kanaatindeyim. o kadar ders var nasıl aklında tutuyor anlamadım. hadi tutuyor olabilir de o suratla nasıl tutuyor hacı?
    #3913405 (piyade cavus, 04.09.2008 03:34)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

not isleri saban abi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. not isleri saban abi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu not isleri saban abi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about not isleri saban abi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dort yaprakli yonca » leonardo fibonacci » e buddy » ham domates ile olgun domatesi ayirmak » igrenc espriler » inerve etmek » finansbank » odtu makina muhendisligi » shrek teki cizmeli kedi » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sor » 256503 » guneslik » astegmen maaslari » ramazan akyurek » xnxx » serhan sesen » gozden kanser teshisi » universitede karsilasilan dumur olaylar » bursali misin kadifeli gelin » ilk opusme » son seyler ulkesinde » umut » buyuk adam kucuk ask » bekarete onem veren insanlar dernegi » tikanma » the shining » evde cikolatanin bitmesi » sindarin » extreme pamplona » isyankar baslik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » dharma initiative » zamane sozluk » beni sevdin mi kullandin mi » last fm » vakur » start me up » gabor kiraly » suse » sesler » beyni turk olan muzik gruplari