not defterine konulmasi icin cekilen fotograflar 

kapat
  1. en boktan halinizdir. surat, güldüren arkadaşların çabasını boşa çıkarmayacak derecede kayık çıkmıştır. başarmışlardır gevrek gevrek gülerler. çekilrken sıranızı savdığınızda yeni geleni siz güldürmeye başlarsınız. o gülmez siz uyuz olursunuz.
    bu fotoğrafların birde yanlış ismin üstüne monte edilenleri de vardı ki allah onların belasını versindir.
    #3778222 (usta, 06.08.2008 12:44)
  2. hoca sözlü notunu verirken acısın diye küçük emrah pozu verilen fotoğraflardır.

(bkz: benim hiç notum olmadı hocam)
    #3778236 (dun gidecegim yarin geldim, 06.08.2008 12:45)

© 2008 - uludağ sözlük

not defterine konulmasi icin cekilen fotograflar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. not defterine konulmasi icin cekilen fotograflar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu not defterine konulmasi icin cekilen fotograflar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 18 4 inc » sevisirken dinlenecek sarkilar » son bahar » ilkokulun vazgecilmezleri » ahmet turk » raul gonzalez blanco » cinsel iliskide sevgilinin yuzunun eskimesi » mudahil » yalnizligin anlasildigi anlar » oy verin lan » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » unut gitsin » the tudors » melissa boyner » zeytinyagi ile masturbasyon yapmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevistikten sonra soylenecek en aptalca sozler » kurtulus savasi emperyalizme karsi yapilmistir » sokratesla » baklava » sunnette hediye edilen casio marka saat » munkariz » daouda jabi » bogazici universitesi » paul gilbert » gripin » dedo » messenger tv » ilk cinsel deneyimini esekle yasamis esek » erkek jinekolog » sahaya domuz kafasi firlatmak