nosyon 

kapat
  1. fransızca'dan türkçemize geçmiş bir kelime olup kavram anlamına gelmektedir.
    #61753 (cuidarte, 11.02.2006 16:52)
  2. (bkz: kavram)
    #1648425 (yasak merve, 16.05.2007 00:12)
  3. ing: notion
    #2359853 (laedri, 22.09.2007 12:51)

© 2008 - uludağ sözlük

nosyon başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nosyon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nosyon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» polat alamdar » cyanide » burdan yetkililere sesleniyorum » turkiye » flood » cifte kavrulmus zenci » sahur vakti » iki elle birden masturbasyon yapmak » ataturk solcu degildi » beslan katliami a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games