norvec milli futbol takimi 

kapat
  1. kadrosu şöyledir:

kale: thomas myhre, hakon opdal, rune jarstein.

defans: erik hagen, brede hangeland, jon hoiland, tore reginiussen, john arne riise, jarl andre storbaek, ronny johnsen, vidar riseth.

orta saha: martin andresen, eirik bakke, christian grindheim, kristoffer hæstad, bjorn helge riise, per skjelbred, jan solli, fredrik stromstad, tommy larsen.

forvet: john carew, morten gamst pedersen, thorstein helstad, steffen iversen, erik nevland, frode johnsen, azar karadas, sigurd rushfeldt, ole martin arst.
    #3413246 (otep shamaya, 18.05.2008 16:49)

© 2008 - uludağ sözlük

norvec milli futbol takimi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. norvec milli futbol takimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu norvec milli futbol takimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iskenceci bir mit ajani olarak fatih urek » aylak adam » fistikli kebap » soru eki » lan mi canin sagolsun » aramaya inaniyorum o halde varim » allah allah diye bagirarak otobuse kosmak » soylene soylene degisen kelimeler » merdivenlerden inmeye usenmek » galatasaray lisesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games