normal dogum 

kapat
  1. Anne için de bebek için de en doğrusu ve en sağlıklısıdır.
    (disikartal, 12.08.2007 01:02)
  2. doktorun hiçbir fonksiyonunun olmadığı, olaya sadece gözlemci olarak katıldığı doğumdur.
    (mincirma, 12.08.2007 01:04)
  3. limon kadar delikten karpuz cikarma olayidir.
    (revolter00, 12.08.2007 01:09)
  4. -miadını doldurmuş.(termde: son menstruasyonun başlangıcından itibaren 40 hafta sonra,280 gün dolmuş)
    -tek ve canlı fetüs,
    -baş -pelvis uyuşmazlığı olmaksızın,
    -anne ve fetüsün sağlığı tehlikeye girmeden,
    -spontan olarak(dışarıdan müdahelesiz),
    -vajinal yol ile,
    doğumun gerçekleşmesi durumu.
    (twor, 10.10.2007 00:47 ~ 22:25)
  5. 20. haftanın veya 500gr'ın altında iken fetusun atılmasına abortus, miadından önce atılmasına ise prematur doğum denir.
    (hiro nakamura, 20.10.2007 05:38)
  6. bilinçlenen anne adaylarının tercih ettiği doğum şekli olsa da işin kolayına kaçmak isteyen doktorların ne yapıp ne edip sezeryana çevirdiği sağlıklı doğum şekli. adı üstünde normal.
    (desiree, 27.02.2008 18:55)
  7. şaşılık ve göz kayması gibi rahatsızlıkların sorumlusu olan doğum şekli.
    (bacelya, 27.02.2008 19:05)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 2009 2010 turkcell super lig sampiyonu » midyecilerin hepsinin mardinli olmasi » musahip » sukunet » bakip da gorememek » somewhere over the rainbow » alfred hitchcock presents » rob roy » milli gazete nin reklam sansuru » hanimaga » monica molina » balina kovalayan cilgin hamsi » bridget bardot » evlilik » uludag sozluk hakkinda ne dediler » ben dogdugumdan beri acim » yaran diyaloglar » anlasilmaz siirler » kendini yikmak » parayi bulunca nick degistirmek » nazli ilicak » dayler dayler » turkcell super lig » online olanlar » one more lie » komunistler iktidarsizdir » kitap okumuyorum hayatimi yaziyorum » kasimpasaspor » burak guven a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa