nooldu lan burda 

kapat
  1. gelişmeler bölümünü açıp da acı olayı öğrendiğim an ağzımdan dökülen sözler. hayret, kızgınlık,sinir, küfür gibi duyguları barındırır ve de bu duygular hüzünle beraber eski entryleri hatırlama ve yad etme ile devam eder. tabi o hackerin ruhunu da şaad ediyorum burdan.
    #2492857 (twilightismyrobe, 20.10.2007 00:48)

© 2008 - uludağ sözlük

nooldu lan burda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nooldu lan burda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nooldu lan burda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kuzgun » eski sevgilinin eski sevgilisine donmesi » turgut akpinar » dilencilik sektorunde son gelismeler ve bir ytl » dayak yemeden once aglamak » secimler oncesi abd den icazet almak » masum anadolu aski » cocuklar duymasin in yeniden cekilmesi » yaran fikralar » fifa 09 » sehid » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » gokhan zan in sakatlanmasi » ingilizce konusurken yapilan salakliklar » erkek ve kadinlar birer salaktir diyen uzayli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jerusalem post » berguzar gokce korel » guvercin » maddeler halinde konusan insan » bilecik » yalnizliktan korkan insan » gullibility » kadir has stadyumu » erotik fantezinin sinirlarini zorlamak » ibibik » arnavutkoy » gullible » i belong to che » yolun ortasinda yuruyen bayanlar » nekromantik