noluyo hocam burda 

kapat
  1. türkiye cumhuriyeti vatandaşlarının birçoğunun sorması ve bir araya gelerek cevabını bulması gereken soru. (vatandaş derken laik, kemalist, bazı mevzularda son derece bilinçli olanları kastediyorum.)
    #2410817 (tulbentustundesakiz, 01.10.2007 16:16)

© 2008 - uludağ sözlük

noluyo hocam burda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. noluyo hocam burda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu noluyo hocam burda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran ruyalar » kenan evren e saygi gostermeyen yoz genclik » kktcell » tevitol » fanatizmin hastalik haline gelmesi » sozluk yazarlarinin itiraflari » ricardo izecson dos santos leite kaka » normal gorunume don » waterloo » zall kimdir » her tur seks yapilir » yilanla poz veren manken » akcakoca » muzo » erdal sarizeybek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » facebook u olmayan uuserlar » gece » jargon yapmaya kasan yazar » emmeli gommeli basliklar » cuneyt akeroglu » ne sam in sekeri ne arab in yuzu » yuzup yuzup kuyruguna gelmekteki yuzme olayi » yaz demedim » heroes » onikiye ceyrek var » oss birincisinin uludag sozluk ten cikmasi » vicortus » rusya borsasi » buyuyunce nihat dogan olucam diyen cocuk » uefa