nolur beni de alin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. beni de iceri alin
  2. eksi sozluk e alin beni
  3. ben de sozluk yazariyim beni de alin yaniniza
  4. eksi sozluk e beni de alin agabey diyenler
  5. nolur com
  6. nolur nolur nolur
  7. nolur
  8. nolur evet de
  9. nolur sanki biraz gelsen
  10. basbakan nolur gunes gozlugu takmasin

© 2008 - uludağ sözlük

nolur beni de alin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nolur beni de alin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nolur beni de alin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jean valjean » ohsss » bobross » kim en yakinindakini taniyabilir ki » zehir » stadi terketmek » capo » onur belge » arkadas uyurken onun alnina yazi yazmak » independent project » tahsin sarac » yarim yarim yarilmak » uc kamasutra bir playboy okumak » tanju duru » hale pakcan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » inci kerestecioglu » kadavra » besiktas » jandarmanin sirinler koyune baskin duzenlemesi » sozlugu kizlarin yonetmesi » camur » ne koyim » zekeriya oz » fadil vokri » leonardo de deus santos » fehmi emre gungor » uludag sozlukteki esmerler » allahsiz sevgili » jelena jankovic » hassas terazi nin intikami