noldu lan simdi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. simdi isim var simdi cisim var
  2. o simdi ne yapiyor su anda simdi
  3. lan noldu
  4. noldu
  5. fabio noldu
  6. pinar noldu
  7. noldu lan bu sozluge
  8. kotuledin de noldu
  9. noldu bozuldun mu
  10. noldu biliyon mu

© 2008 - uludağ sözlük

noldu lan simdi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. noldu lan simdi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu noldu lan simdi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» islamin yuceligini anlamayanlar » mehmet ali erbil » 25 temmuz » bu sozluge omrumu verdim ben » kid a diaries » basbakani sevmek » seri halde arti oy veren melek » kimliksiz halde polise yakalanmak » aile buyuklerinin yaninda cakmakla kapak acmak » saba tumer a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci