noktanin sonsuzlugu ilahiler 

kapat
  1. lütfi filiz bestelerinin yorumlandığı,türkiye'nin en kaliteli seslerinin en önemli icracılarının da katkıda bulundukları albüm.

aziz senol filiz: Ney, Kudüm, Bendir, Daire
    birol yayla: Tanbur
    samim karaca: Ud
    taner sayacioglu: Kanun
    lutfiye ozer: Kemençe

Ses Sanatçıları:
    munip utandi
    ismail hakki demircioglu
    Ufuk Caba
    Selma Sağbaş
    Güzin Değişmez
    Ceyda Utandı
    Mehmet Kemiksiz
    Erol Ünal
    Hakan Hataylı
    Hulusi Yücebıyık
    Nurullah Şahinöz
    Yıldırım Öğüt
    Hasan Gülsever
    #3158328 (kalliope, 18.03.2008 16:02)

© 2008 - uludağ sözlük

noktanin sonsuzlugu ilahiler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. noktanin sonsuzlugu ilahiler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu noktanin sonsuzlugu ilahiler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kusku » eskisehirspor » fasil » ertul cankilic » sen ne olacaksin simdi » semum » lucas testi » yeliz yesilmen » mini etek giymeyi tercih eden kizlar » yapma cocugum yapma evladim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games