noktalivirgul 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    #2837203 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 14.01.2008 16:18)
  2. eksi'deki noktalıvirgul olup olmadığını merak ettiğim yazar. ona göre direkt eksiyi basacam entrylerine asdsadsd. *

edi büdü: entrylerini incelemeden bodozlama dalmıştım, itiraf ediyorum. ne bileyim, rumuz boşluksuzluuna varıncaya kadar aynı. ama hayır, ekşideki an itibariyle kayıp yazar noktalivirgulle uuser noktalivirgul arasında hiçbir bağ ve benzerlik bulunmamaktadır, ben bugun bunu gordum. tam bu editi yazarken mesajla tasdik eden esturealbaa teşekkürler. kısaca, hoşgelmiş yazar.
    #3173253 (forever young, 21.03.2008 21:22 ~ 21:33)
  3. (bkz: sen eksiyi bas ben nasılsa dengelerim)
    #3173292 (sigortateli, 21.03.2008 21:28)

© 2008 - uludağ sözlük

noktalivirgul başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. noktalivirgul ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu noktalivirgul nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sebring » eksi sozluk » zeire » temmuzda ne kadin ne midye » metroda kosturmak » klansavaslari » eski ders notlarin yakilmasi » sozlukte sacmalayarak taninmak » mikis theodorakis » darbeci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci