noktadan sonra bosluk gelir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. noktadan sonra bir bosluk birakmak
  2. kagida yazarken noktadan sonra bosluk birakmak
  3. noktadan sonra bosluk koymamakta israr eden yazar
  4. bir noktadan sonra sadece bakiniz entryleri girmek
  5. izmir den uzum gelir ondan sonra ne gelir
  6. virgulden sonra bir bosluk
  7. noktalama isaretlerinden sonra bosluk birakilir
  8. birden sonra iki gelir ikiden sonra ise ask
  9. benden sonra olum gelir
  10. simsek caktiginda ses isiktan sonra gelir

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» turklerin yabanci klipleri araklamasi » kralice sureyya » sen insansan o insansa bende sansam ne olur ki » tantuni » gripin » iskender mi buyuk veli mi kucuk sorunsali » kochisarli elvan dalton » azar yemeden once konuyu degistirmeye calismak » mc derbeder » yamuq » raftan duseni yerine koyarken her seyi devirmek » otep shamaya » abdullah gul un excalibur u ele gecirmesi » ilk kez yayinlanan filme bunu izledim diyen anne » istanbul aydin universitesi » gelin kardesi » ipodroz cikarmak » osman nuri sozkesen » josh holloway » mysterious » ilkokulda karne gunlerinde yapilan komiklikler » nissan sunny » steven gerrard » sihhiye orduevi » ydu sozluk » itirafcilarin aslinda demek istedikleri » en cok entry girilen baslik » nihat dogan in sozlugu basmasi » 404 not found a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa