noktada 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hayatta iki noktada sansli olmak

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

noktada başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. noktada ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu noktada nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about noktada. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » redwinemania » uludag sozluk moderasyonu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » karga » yaran videolar » sozluk yazarlarinin itiraflari » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » recep tayyip erdogan » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » lost » stevemcqueen » igrenc espriler » ask » seri eksi oy veren ibne » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » yazarlarin aslinda demek istedikleri » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » uludag sozluk ten soguma nedenleri » no promise » karpuzkabugu » kacak kelebek » dort yaprakli yonca » leonardo fibonacci » e buddy » ham domates ile olgun domatesi ayirmak » igrenc espriler » inerve etmek » finansbank » odtu makina muhendisligi » shrek teki cizmeli kedi » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sor » 256503 » guneslik » astegmen maaslari » ramazan akyurek » xnxx » serhan sesen » gozden kanser teshisi » universitede karsilasilan dumur olaylar » bursali misin kadifeli gelin » ilk opusme » sevgilisine mal diyen kiz » seni her nefeste ozledim bugun » futbol takimlarina alternatif isim onerileri » kendi gok kubbemiz » titremek » oracle night » mulakat sorularina icten verilen cevaplar » zehir » bluevelve » anneyi hayran birakan arkadas » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » otuz yil devlet hizmetinde calistim » yatakta bile yakalansan inkar et » melih gokcek » abu dhabi united group » masa tenisi » onemli olan buyuk gogus degil dolgun gogus » emrah biz garibaniz dostuz yalniz biz sana » nimetle saka olmaz » beni unuttum » nokia