nokia 8800 sapphire arte 

kapat
  1. nokia 8800 arte modeli ile hemen hemen ayni özelliği ta$iyan cep telefon modelidir. nokia 8800 arte ile bir kac ayri noktasi ise bu cihazda safir taşinin mevcut olmasi ile birlikte deri kaplama ile yapilmasidir.pek kullanisli değildir aslinda yada ben kullanamadim. tuşlari falan cok ufak . ayrica dip not olarak belirtmek gerekirse cok pahalidir. ama $ekil itibari ile cok klastir.
    #3625150 (zehir, 05.07.2008 23:04 ~ 23:05)
  2. http://www.iyipc.com/images/telefon/nokia-8800.jpg
    #3625191 (zehir, 05.07.2008 23:12)
  3. nokia'nın tasarım telefonlarından biridir. içinde fazla özelliği olmamasına rağmen çok pahalıya satılır. ikinci elleri çok zayıftır.
    #3625212 (bozuk turntable sahibi dj, 05.07.2008 23:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

nokia 8800 sapphire arte başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nokia 8800 sapphire arte ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nokia 8800 sapphire arte nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about nokia 8800 sapphire arte. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dort yaprakli yonca » leonardo fibonacci » e buddy » ham domates ile olgun domatesi ayirmak » igrenc espriler » inerve etmek » finansbank » odtu makina muhendisligi » shrek teki cizmeli kedi » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sor » 256503 » guneslik » astegmen maaslari » ramazan akyurek » xnxx » serhan sesen » gozden kanser teshisi » universitede karsilasilan dumur olaylar » bursali misin kadifeli gelin » ilk opusme » lagrange denklemleri » sevmek » aseriyorum » sey » hali saha takimlarinda mutlaka bulunan tipler » 25 m2 lik konut » mujdemi isterim » feminizm » izmir » islem gudusu ile para talebi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » iddia » sert mizac » diyet » duz adam » meydanbenim » otomatik entry kotuleme sistemi » meclise giren kene » sevgiliye soylenen en guzel soz » 16 kasim 1991 fenerbahce besiktas maci » barbara nadel