nokia 6280 

kapat

1. *
    nokia'nın genel menüsü yanında radyo, yüksek çözünürlük, bluetooth, sd card özellikleri olan cep telefonudur.

http://www.nokia.com.tr/id75892.html
    #659710 (gayrimüslüm gürseks, 23.09.2006 16:08)
  2. fiyat/performansta vasat bir telefon. Müzik kalitesi şöyle böyle(eko, bas, tiz vs.. yok) hoparlör keza.
    Videosu sınıfına göre kesinlikle yeterli hatta iyi diyebiliriz.Pili gayet uzun ömürlü, kesinlikle yolda bırakmaz. Symbianlı olmaması en büyük eksisi(tabii serisine göre wireless falan da olmaması doğal).
    Fiyatı 650ytl civarında, garantili 2. eli de gg'de, donanım haberde falan 400-450 ye gidiyor. Kayan mekanızması sağlam (fakat illa kayan kapakta ısrarlıysanız samsung d 900 ilk tercihiniz olsun). Yok bunu alacaksanız, bakırköy merkezdeki Nokia Shop'a gidin mutlaka; KVK gibi süründürmemesinin yanında, kesinlikle müşteri hizmetleri çok iyi çalışıyor.(yalnız alırken mutlaka, olası bir durumda geri iade veya değişim şartında anlaşın) arıza çıkartmadan ve en önemlisi serviste bekletmeden 15 dakikada hallediyorlar sorununuzu. Pişman olmazsınız efendim.

(bkz: nokia 6288) yorumlar 6280'in aynısıdır efendim, farkları yalnızca renkleri.

edit: sakın bluetooth aracılığıya kimden geldiği belirsiz mesajları almayınız!!
    #1458982 (fena halde leman, 27.03.2007 15:42 ~ 15:53)
  3. video ve fotoğrafları mükemmel kalitede çeken cep telefonu.hafıza sorunu yaşatması eksi puan tabi...
    #2055220 (Kajmer, 02.08.2007 07:29)
  4. bir resiminin boyutu ortalam 500kb olmasıyla kullanıcısının canını sıkmaktadır ve çektiği resimleri yanında taşımasınada pek bi olanak vermez. ancak müzik sistemi, kamerası ve dış görünüşü ile çoğu kullanıcıyı memnun eder.
    #2117369 (turkerr, 12.08.2007 12:15)
  5. nokia firmasının gereksiz modellerinden biri daha. o paraya bir tane w810i, bir tane de w300 alırım, biri anneme biri bana oh mis.
    #2820864 (yoga yapan mistiq kedi, 11.01.2008 02:10)
  6. eşşek kadar ekranı ve güzel ses kalitesiyle ağırlığına rağmen çok kullanışlı bir telefon. bangır bangır sesine ve gündüz çok güzel çekim yapan kamerasına bayıldım.
    #3207630 (vakanuvis, 29.03.2008 23:43)
  7. geceleri rezalet çekim yapan bir kameraya sahip olan ve flaşı hiç bir işe yaramayan telefon. genel olarak çok kullanışlı ve teknolojik fakat bu iki özellik çok büyük eksi. güneş ışığında ayna gibi fotoğraf çekebilirsiniz ancak kapalı bir ortamda biraz bozulan kalite, karanlıkta sıfıra iniyor, hiçbir şey görünmüyor fotoğraflarda. flaşla çekince görünen silüetlerde kayboluyor ortadan.
    #3207642 (you cant help me, 29.03.2008 23:46)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

nokia 6280 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nokia 6280 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nokia 6280 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about nokia 6280. Copyrights of the articles are belong to their authors.