nocturnal emission 

kapat
  1. My passions rise ..... a twilight ride
    Stark light of dark night in my eyes

My forlorn lust .....
    My soul it burns
    My forlorn lust .....
    My soul is burning

Take you now, in my sleep
    I want to touch you, to scratch you deep

To leave you scarred .....
    To see you burn
    To leave you scarred .....
    To see you burning
    #369548 (mentor, 23.06.2006 20:14)
  2. (bkz: the silent enigma) albümünun nın 5.şarkısı.
    #369567 (mentor, 23.06.2006 20:27)
  3. anathema'nın tam anlamıyla gothic denebilecek 2 çalışmasından biri, diğeri için

(bkz: cerulean twilight)

özellikle vincent'in çığlıkları adamın aklını alır bu şarkıda. serviste falan dinlerken ciyaklayasınız gelir durup dururken.
    #782594 (soul forged sin, 28.10.2006 06:27 ~ 06:31)
  4. pek bir erotik şarkı. *
    #3796642 (hayvanlarin en guzeli, 10.08.2008 04:42)

© 2008 - uludağ sözlük

nocturnal emission başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nocturnal emission ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nocturnal emission nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kuran i yere atan kizin sonu » auschwitz den sonra siir yazmak barbarliktir » sualtu housing » sigara birakanlara tavsiyeler » annene babana aciyorum evladim » insurgency » metallica » onay bekleyen entry » no tanri no cry » ua cennet » unlulerin kisisel iletileri » yaran ntvspor yorumlari » turbanimi da takarim bikinimi de giyerim » recylcle bin » rahimagzi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » izmir de carsaf giymek » serdar bali » evrim akin » onikiye ceyrek var » sigara icen kizi begenmeyen sut erkek » takvim i vakayi » michelle marsh » seks sinemasinin esrari » sikisiki baba » halki ekonomik kriz ile korkutmak » chicco » cannibal holocaust » zenginlerin kotu fakirlerin iyi olmasi » madonna yi daga kaldirirken dikkat edilecekler » aykut zahid akman