nobrankisi 

/ 2
kapat
  1. gectigimiz günlerde facebook'ta elalemin herifini ben zanneden deli sey seni ...

yahu adamda bi halta benzese benze diyecem ayi gibi birseye benzetmis beni ben utandim ya sende utan. *
    #2907257 (bu nick tam yirmi bir harf, 28.01.2008 12:27 ~ 30.01.2008 13:24)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

nobrankisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nobrankisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nobrankisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» emmeli gommeli basliklar » banyo yaptiktan sonra coken rehavet » napoleon bonaparte » 2007 yilindan beri ekonomik kriz cikacak demek » yildiz tabya » audi r8 » isparta » uludag forum » wristcutters a love story » paint it black » sozlukten ingilizce dersleri » dis teli » genc fenerbahceliler » back to you » tokatspor » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » catismada hep erlerin astsubaylarin sehit olmasi » mozzart » nurettin veren » lost » zall ve moderatorlerin cep telefonu markalari » zall asana zall asana mendilini » ugur dundar » dolphins cry » yazarlarin aslinda demek istedikleri » kuaforden donen sevgiliyle diyaloglar » samsun » alkislarlayasiyorum com » fenerbahce ile 4 yillik sozlesmemi tamamlayamam » apu nahasapeemapetilon » namarak