nobetciler goturun 

kapat
  1. puslu ve beyaz bir gecede, zindanların arasına inmi$tim, yine uyku tutmamı$tı. osman'ın horultusu rahatsız ediciydi, hiçbir $ey duyulmuyordu nerdeyse. ayı$ığının aydınlattığı ta$ları takip ederek yürüyordum. osurdum ancak osman'ın hayvansı sesini bastırmaya yetmedi.

küçük bir tıkırtı duyar gibi oldum. rızanın hücresi bo$tu! ilerideki silüet kendini belli ediyordu, rıza kaçmı$tı. sümsüğümle ona sertçe vurdum, kafası ortadan ikiye yarılmı$ bir $eftaliyi andırıyordu, içersiniden sarı bir $eyler aktı. riza hayvansin dedim, nöbetçiler, götürün bu köpeği burdan diye bağırdım. bu rızayı son görü$üm olacaktı.

osman hala horluyordu. osuruğumun koktuğunu farkettim.

mini mini bir tanım: nöbetçilere verilen emir cümlesi.*
    #3240874 (speedygonzales, 07.04.2008 14:01)

© 2008 - uludağ sözlük

nobetciler goturun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nobetciler goturun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nobetciler goturun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» being hot won t make you a good » kaptan magara adami » pryd rulazz » direksiyon sinavina araba surerek gitmek » toplum » ic kontrol merkezi » direksiyon basinda ereksiyon olmak » pkk li da olsa insan insandir » deniz akkaya » bitli baklanin kor alicisi olurmus a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games