nobetci provakotor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. nobetci
  2. nobetci berber
  3. nobetci amir
  4. nobetci yazilar
  5. nobetci kuyumcu
  6. nobetci hastane
  7. nobetci felsefeci
  8. nobetci fethullahci
  9. nobetci oyuncular
  10. nobetci millet

© 2008 - uludağ sözlük

nobetci provakotor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nobetci provakotor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nobetci provakotor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» radyo uludag » arda turan » pasif mukavemet akimi » tanri ya isyan etmek » ramora » make it right » fransizlarin sozlukte yazar olmasi » objebi » nivea » yaran yanlis anlasilmalar » yazar » terorle mucadelede zaaf var » aktutun baskininda ergenekon parmagi » maldeynegi » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ahmed i dai » ford fiesta » emirst » goooooooooooooooooooogle » nintendo dsi » harley davidson botlar » ruhun bedene galibiyetini kutlamak » iyi geceler sozluk » bobross » baba nasihatlari » oldu gozlerim doldu » ertugrul saglam in istifa etmesi » ronaldinho aziz baskanim beni al diye haykirdi » ayse ozyilmazel » dusunce baloncusu