no promise 

/ 16
kapat
  1. kiskanc kadin.
    #1644570 (ganj nehri kutsal abdest suyu, 15.05.2007 01:19)
  2. -kısa sürede pek bi sevdiğim iyilik meleği,bu kadar iyi olma dememe rağmen dinlemiyo beni..
    #1664235 (bilgehan, 20.05.2007 02:17)
  3. teknisyenle tekniker farklıymış evet arasındaki farkı bana öğreten arkadaş. kendi de bilmiyordu atıyordu bu sefer tuttu hadi şanslısın. *
    (bkz: bok at izi kalsın)

bu arada eqin 'in sözünü dinleyip saçmalamasa daha iyi olacak.*
    #1670943 (kacak kelebek, 21.05.2007 20:43)
  4. geleceğin turkiye cumhuriyeti fahri paris konsolosu olacak kisilik.
    #1850817 (mulayim, 02.07.2007 00:25)
  5. (bkz: ikinci nesil çaylak)
    #2264634 (endirekt serbest vurus, 05.09.2007 02:07)
  6. bazı kendini bilmez insanların hazımsızlığı nedeniyle çaylak olmuştur belki ama bir gerçek asla unutulmamalıdır.

bir yılı aşkın bu sözlükte olmama ragmen dört veya beş defa çaylak oldum fakat bir defasını bile hak etmedim. diyorum ya! hazımsız çok insan var.

bu ülkede en tepedeki birimden tutunda en küçük birimlere kadar insanların sindiremediği tek şey gerçeklerdir. yalan dolanla yaşamayı, göz boyamayı, bir bok bilmeden insanlara çamur atmayı başaran insanların tek kurtuluş yolları galibiyetleridir.

bunun da en büyük sebebi insanların kendileri ile ilgili olan hiçbir gerçeği kabul etmemeleridir yani kendi boklarından kendi mideleri bulanır.

bu nedenle hayatımın hiçbir yerinde böyle basit, eften püften insanlara yer vermedim. hayatımın merkezinde de en büyük değerim insanlıktır.

şimdi bazı aptallar çok iyi işler başardığını sanıp ''ahaha bak bak online listesinde görünmüyor ben yazıyım ikinci nesil çaylak olmuş no promise'' diye sanki boşalırcasına zevkten dört köşe oluyorlar. ne büyük zevktir allahım ne büyük zevk.
    #2267819 (no promise, 05.09.2007 17:38)
  7. dogum günü kutlanasi yazar.
    #3692026 (teoman in ustunde oturdugu bar taburesi, 20.07.2008 16:49)
/ 16
© 2008 - uludağ sözlük

no promise başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. no promise ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu no promise nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» evka » dampt » turkiye emekcilerindir » basimi ortuyorum beynimi degil » unnatural selection » enjoy the silence » intel itanium 9140m » abartmatozu » ruya » besinci nesil yazar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci