no promise yazar olsun kampanyasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. butun uyeler yazar olsun kampanyasi
  2. az yazar olsun oz yazar olsun politikasi
  3. olsun kampanyasi
  4. en buyuk yazar gonul yazar kampanyasi
  5. bir gun 25 saat olsun kampanyasi
  6. x moderator olsun kampanyasi
  7. eti sozluge sponsor olsun kampanyasi
  8. detay ara hayvan ara olsun kampanyasi
  9. sawyer rahibe olsun kampanyasi
  10. kiz nickleri pembe olsun kampanyasi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» discard » yanlis anlasilmis sarki sozleri » vakifbank gunes sigorta » afsin in tarihi eserleri » starbucks a gitmeyi sosyal statu zanneden andaval » deprem olunca klavyeye kosmak » plajda kiz tavlama kilavuzu » ilker basbug » kaybolan cep telefonunu caldirmak » yildiz teknik universitesi 2008 bahar senlikleri » e hosgeldin diyen yok mu » benandroidmiyim » bu halk kadar kisiliksiz bir halk gormedim » ryan gosling » crystal family resort hotel » dusunmemek hakkinda dusunmek » votka » alevionline » muhabbet kusuyla mac yapmak » nizam i alem » kolonya tutmak » ilber ortayli » blackburn rovers » isterik bir kiz arkadasa sahip olmak » abberline » abdullah gul un sovalye olmasi » hinis in tarihi eserleri » mor ve otesi » begenemedin mi lem panyonco a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa