no nick whatsoever 

kapat
  1. nicksiz bir nicke sahip olan, sözlüğe kabul edilmesiyle çocuklar gibi şen olan, üçüncü nesl yazar.*
    Uludağ sözlük de Artık miyadını doldurmakta olan ek$iden daha iyi ve daha kaliteli bir sözlük gibi geliyor bana yoksa suphen mi var
    (no nick whatsoever, 05.10.2006 11:11 ~ 11:12)
  2. ekşideki entryleri harmanlayıp hizmetimize sunan yazar. en azından direkt kopyala-pastele yapmıyor.
    (arjen robben, 05.10.2006 11:20)
  3. ücüncü nesil yazar.*

*

*
    (oumar, 05.10.2006 11:32)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» little women » roket takimi » eksi kaca kadar kojiro hyuga » okey oynamayan dorduncu selim » maliyet dusurme » endustriyel mal » emekli moderatorler » gevhername » bediuzzaman said nursi » yilmaz guney » uludag sozluk imparatorlugu » as the eternity opens » for the love of god » turban takan laik kiz » malatyaspor » dunkin donuts » camel sigarasina deve sigarasi dememek » eski sevgiliden gelen mesaj » sinirlenince yapilmamasi gerekenler » dalgalandim da duruldum » basligi okurken kusmak » ingiliz gorgusuzlugu » yagmur » the human game » uludag sozluk teki fisleme hastaligi » ben bir multeciyim » deprem olunca klavyeye kosmak » kameraman feridun » ehl i dil a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa