nk domzale 

kapat
  1. 2007-2008 sezonunu şampiyon tamamlamış, bir slovenya futbol takımı.
    #3620362 (notrinova, 04.07.2008 20:23)

© 2008 - uludağ sözlük

nk domzale başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nk domzale ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nk domzale nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yanlislikla dolu olan tuvalete girmek » fuat saka » emegi gecen herkese tesekkurler » atesin cevresinde toplanmak » rs ne lan » gazi kars » soyunma odasina inen yonetici » hamileyim sozune erkeklerin tepkileri » meltem taskiran » hic param yok » iri memeleri olan kiz » kareem said » yuz yanmasi » metroda kadinlara okuz gibi bakan okuz » erkeksen oku » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cete savaslari » kafkasli » fesat » bir gecede sigarayi birakmak » tac atisi » suleyman demirel » birak kadinin olayim diye bagiran erkek » kadin cantasinin icinden cikanlar » mutlulugun resmi » moderator olma teklifini reddetmek » amele spor » maradona nin aziz baskanim beni al demesi » four four two » ankarali namik » ahmet altan