niye yapamiyorum 

kapat
  1. bir konudaki beceriksizliğin artık isyana dönüşme halidir.
    ayrıca bir reklam repliği olarak;

(bkz: chewy dent)
    #2319732 (kuvass, 15.09.2007 10:28)
  2. yerine getirilmek istenilen bir eylemin çeşitli nedenlerle olumlu ya da olumsuz sonuçlandırılamaması üzerine kızgınlıkla kendi kendimize sorduğumuz bir soru.
    #2319754 (no name, 15.09.2007 10:34)
  3. canonla you can

(bkz: reklam kokan entry)
    #2319773 (leblebi tozunun hastasiydim, 15.09.2007 10:40)

© 2008 - uludağ sözlük

niye yapamiyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. niye yapamiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu niye yapamiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» john mayer » berfin » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » ilk anda yanlis okunan basliklar » balkona tanga asan aparman sakini » cnbc e » sporx com tahmin ligi » sevgilinin babasinin is adami olmasi » cok guzel dusunmussun aferin » kisinin yaslandigini anladigi an a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games