niye secti kader beni anlayamadim 

kapat
  1. niye secti kader beni anlayamadim
    saclarima düstü nedensiz aklar anlayamadim
    bir hicran bestesi içimde çalmakta
    bildiğim herşey birbir yıkılmakta
    daha dün güvendiğim dağlara karlar yağmakta
    niye secti kader beni anlayamadim

ben mi istedim adelle'in beni terketmesini
    ben mi istedim servetimi kaybetmeyi
    ben mi istedim yasayan ölüye dönmeyi
    ben mi istedim hicranla icinde can vermeyi
    niye secti kader beni anlayamadim

james alvin madison
    #1486057 (mulayim, 03.04.2007 05:32 ~ 05:35)
  2. kabahatinin ne olduğunu anlayamayan bir kişinin haykırışı.
    #1486059 (deli bozgun dolu dizgin, 03.04.2007 05:34)
  3. (bkz: allahım neydi günahım)
    #1486061 (deli bozgun dolu dizgin, 03.04.2007 05:35)

© 2008 - uludağ sözlük

niye secti kader beni anlayamadim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. niye secti kader beni anlayamadim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu niye secti kader beni anlayamadim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» futbolcularin aldigi astronomik ucretler » olumsuz olunca yapilabilecek atraksiyonlar » gibi » vittoria vetra » mini etek giydigi halde ahlaktan bahseden kiz » walmart » kosun la kosun » hayata dair ic burkan detaylar » bardakta misir » altin gununden gelip otobuste yer isteyen teyze a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci