niye caylak ettiniz adami 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ay niye zahmet ettiniz
  2. niye ataturk posteri niye kanuni degil mesela
  3. siz hic intihar ettiniz mi
  4. iscileri perisan ettiniz
  5. hepiniz hack ettiniz
  6. beni sizler var ettiniz
  7. bir zevkim vardi onu da pic ettiniz
  8. taksim i kurtardiniz ama istanbul u berbat ettiniz
  9. neden pazari tercih ettiniz diyen muhabir
  10. filanca caylak yazar olursa ben de caylak olurum

© 2008 - uludağ sözlük

niye caylak ettiniz adami başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. niye caylak ettiniz adami ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu niye caylak ettiniz adami nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» buyumek » yanma odasi » aba guresi » bir ahmet yildiz olmedi vardi noldu ona » huzur » milli cenabet partisi » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » paket mi olsun burada mi yersiniz » pijamayla hirsiz kovalamak » sevgiliye son soz » poseidon dan kacis » hursit tolon » dafne » the dead boys » durmak yok eksilemeye devam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » canli bomba » hidradenitis suppurativa » kemal oncel » turk dizisi cekmek icin gerekenler » brothers of the lame » jigga » lafmacun org » dizartri » radyo limon » angelique buz » orgazm sonrasi aglayan erkek » big chefs » alkollu halde araba kullanmak » 11 ekim 2008 romanya fransa maci » sus ve yalamaya devam et