niye bunu daha once boyle dusunmedim lan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. biz bunu niye daha once hic dusunmedik
  2. bunu yazarken hic dusunmedim biliyor musun
  3. bunu niye ben dusunemedim
  4. niye boyle
  5. niye boyle anne
  6. niye boyle yapiyorsun
  7. bizimkiler niye boyle klip cekemiyor
  8. bunu da boyle bilsinler
  9. bunu boyle bil kill bill
  10. biz bunu daha once yapmistik

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hic erkekle cikmamis kiz » pierre joseph proudhon » yozgat anadolu lisesi » betty puf puf » kill for you » istanbul » sarki » yaran gazete mansetleri » android » kadikoy de yapilan mitinglere son verilsin mitingi » arabada dinlerken kopek ezdirten death gruplari » en yakin arkadasin olmesi » huseyin uzmez » christraping black metal » robinson crusoe ve cuma » kokain » nimes » kapitalizmin besin kaynagi insanin hirsidir » hakettiginden fazla deger goren sarkilar » kurban keserken kendini yaralamak » sozlukofobi » basbakan i adana mitinginde 1500 kisinin izlemesi » allah a inanmama sebepleri » kadinlariniz sizin tarlanizdir » idiot » 34 zam 34 » ernest everhard » google ofisleri » husnu bey a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa