niye boyle yapiyorsun 

kapat
  1. bir kac dakika once yaptigim telefon konusmasindan sonra kendi kendime soyledigim cumle. tanim olarak da boyle bir sey. garipsenen, sasirmakla birlikte uzuntu veren davranislarlarla karsi karsiya kalindiginda sorulan soru bu. iyi niyetli bazen de kizarak. karsimizdaki gercekten anlamaya calistigimiz biriyse, kendimizle de hesaplastigimiz soru.
    #2330138 (seconddimension, 17.09.2007 03:49)
  2. sayi da vermeyeyim ama, cok az kisiye sormusumdur bu soruyu. cunku ilgilendirmedi nasil davrandiklari. o yuzden galiba karsilik olarak da kimse bana sormadi. aslinda isterdim. yalan da olsa bunu birinden duymak iyi olurdu, hic duymamaktan. bu sorunun dramatik ve en saf, iyi niyetli seklinin, yuzune karsi degil, kendi kendine sorulan sekli oldugunu farkettim biraz once.

sormam da merak etmem de kimin nasil davrandigini. niye boyle yapiyorsun? diye bir kac kisiye sordum sormadim. ama biraz once bunu ilk defa telefon kapandiktan sonra sordum karsimdakine. yuzune sordugumdan daha iyi niyetliydi, yalansizdi. empati, dert babaligi,bas yaslamak icin aranan omuz vs. gibi hersey oyle sapsiz kaldi. bir deneyim paylasmiyorum kimseyle bunlari soylerken. niye boyle yapiyorsun? takma kafana ya dememisken kimseye, telefonu kapattigimda o duymadan sordugum, birden bire agzimdan cikan bu soruyla kaygilandigim biri oldugunu anladim birden gercek anlamda.
    #2330222 (seconddimension, 17.09.2007 04:37)

© 2008 - uludağ sözlük

niye boyle yapiyorsun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. niye boyle yapiyorsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu niye boyle yapiyorsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aile bireylerinden gelen komik sms ler » burclar » sony playstation 4 » filip holosko » ctrl shift s » hayal kirikligi » ergenekon un ulusozluk yapilanmasi » 21 yasinda cinsel deneyimi olmayan erkek » ben bunu sevdim » sovhoz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci