niye boyle anne 

kapat
  1. (bkz: biraz da sen ağla) albümünden, sözü & müziği ahmet kaya'ya ait bir güzelliktir.
    geceleri, dosttur..

yüzüne baktığımda
    neden yüzü gülmüyor
    tam sabah olacak derken
    birden gece oluyor

öyle çok yalnızım ki
    sığmıyorum geceye
    ay bile bak kararmı$
    hüzün çökmü$ geceye

niye böyle anne
    niye ba$ım dönüyor
    niye böyle anne
    niye içim geçiyor

yüzüne baktığımda
    neden yüzü gülmüyor
    tam sabah olacak derken
    birden gece oluyor

insanlar yalnızdırlar
    sığmıyorlar geceye
    ay bile bak kararmı$
    hüzün çökmü$ geceye

niye böyle anne
    yine ba$ım dönüyor
    niye böyle anne
    yine içim geçiyor
    #924018 (ceviz agaci, 29.11.2006 00:59)

© 2008 - uludağ sözlük

niye boyle anne başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. niye boyle anne ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu niye boyle anne nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» memur profesor » radoslav kovac » uludag sozluk » plus e bow » bahcelievler » betty puf puf » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » narkoleptik » arabanin benzini icmesi » guzele bakmak sevaptir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci