niye ben de bilmiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. niye ataturk posteri niye kanuni degil mesela
  2. saza niye gelmedim soze niye gelmedim
  3. bilmiyorum yok
  4. bilmiyorum
  5. ben bu isi bilmiyorum
  6. hic bilmiyorum
  7. bilmiyorum ne olacak
  8. bilmiyorum neden
  9. bilmiyorum sag misin olu mu
  10. ben bilmiyorum ben gormedim

© 2008 - uludağ sözlük

niye ben de bilmiyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. niye ben de bilmiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu niye ben de bilmiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gozgoz » cenk » ceketli ali dayi » zeki ama calismiyor » sana gelmek istiyorum » cikma teklifine verilen anormal cevaplar » kim bu gozlerindeki yabanci » the impossible quiz » ruyada sarhos olmak » 1507 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games