nixon 

kapat
  1. oliver stone'un eski abd baskanlarindan richard nixon hakkinda cektigi film. basrolde antony hopkins oynuyor. 4 oscar'a aday olmus.

p.s.:an itibari ile cnbce'de tekrari yayinlanmaktadir.
    #676270 (fdegir, 29.09.2006 03:37)
  2. (bkz: richard nixon)
    #2407690 (micro cuts, 30.09.2007 23:45)

© 2008 - uludağ sözlük

nixon başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nixon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nixon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» delivery at frontier » yuksek mertebeli diferansiyel denklemler » gokhan saki » space monkey » roman shirokov » the end of the line » cmylmz » nba live 2009 » sisko muavinler » neyzen tevfik » sapkin bir beynin lobundan akanlar » takdir » voyage au centre de la terre » ama o benim dinimden degil » kurtalanekspress » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 7 saniyeyle kacan 13 5 milyon dolar » bluevelve » the turning » cagrisim » kir kalbini ver elime » erol iyibozkurt » yarin cok gec olacak » rap vitamin » the 39 steps » bize musaade » tek bildigi kufur aq olan cahil insan » me gustas tu » allah » ispanyolca » defendant