nisargadatta maharaj 

kapat
  1. insanlık tarihinin en büyük bilgelerinden biri. ben oyum kitabı, tüm dünyada milyonlar satmışken, bu zamana kadar uludağ sözlükte görememek şaşırtmıştır.
    (sadettin kanyak, 08.05.2008 22:54)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» necmi kaya » idi i smotri » olympique lyonnais » 2008 turkiye gp » santur » paleface » kusadasi » hosaf » michael haneke » atonement » tasinmak » marvel vs capcom » askin gozyaslari » turkiye pasaportu » sheeva » milli gazete » kucuk tirtil makarna » sen bana birini android » uzunkopru nun tarihi eserleri » guvercin » ani bir kararla basbakan olmak » mavi half life » josef k » luthien » bunalti » zina eden maymun » pilot santrafor » tac makarna » dinci olup her firsatta kemalizme saldirmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa